|3-6 dages levering |Ærlig rådgivning |Unikt sortiment

Her kan du følge vores eget team

Hej og velkommen til vores blog!

Her skriver vi om hvem vi hver især er og hvad vi står for.

Følgende vil vi lave blogopslag, som omhandler hvad vi i vores dagligdag fortager os med vores hunde.

Når vi anbefaler eller snakker om bestemte produkter og hvorfor. Vi håber i vil nyde, at læse med. 

 

Hvem er vi?

Mikkel Bach Jensen indeherver af Aktivehunde.dk

Mikkel er  først og fremmest uddannet Landmand, hvor han har arbejdet på forskellige gods og med mange dyr. Han har fritids interesser som jagt, fiskeri, outdoor livstil og slædehunde.

 

Herefter har han med sine mange års erfaring i forsvaret været udstationeret på Grønland, som stationsspecialist hos Arktisk Kommando. Her har Mikkel haft et stærkt samarbejde med bl.a. Siriuspatruljen og deres hunde. Under Mikkels tid på Station Nord, var han bl.a. Ansvarlig for hundene, udover de mange andre kvalifikationer en specialstyrke soldat i Arktisk kommando skal have. Man skal tænke på, at de få personer der bliver nøje udvalgt til, at være en del af Arktisk Kommando og består den svære optagelsesprøve, skal klare sig selv i årrækker. Og det er ikke altid de kan være heldige med en netforbindelse, der gør de kan komme i kontakt med en dyrlæge eller læge hjemme i Danmark. Når der skal opereres, behandles andet på hundene eller sig selv. Mikkel har derfor haft mange hunde i hænderne gennem tiden, og ikke kun hunde os mennesker når de selv har været kommet til skade. Han ved på både den hårde og profesionelle måde, hvordan man skal lappe en hund sammen.

 

Hundene på Grønland er et af de vigtigste arbejdsredskaber de har, ellers kan Sirius ikke komme fra post til post under deres meget lange slæderejser. Derfor skal hundene også have det som de har behov for, for at der er brændstof og power til slæderejserne. 

 

Mikkel tog sit sidste år, som Stationsleder på Mestersvig på Grønland i år 2018 - 2019. Her trænede han bl.a. Også nogle af Sirius hunde op, og godkendte dem til slæderejser når de var klar, så når Sirius kom forbi, så ville der være hunde klar til dem. Alt den erfaring Mikkel har haft med sin tid på Grønland har han taget med hjem til Danmark, som han bygger videre på egne hunde. 

 

Parnter Natalie Thybo.

Natalie er vokset op med hunde, og der har altid været mange hunde i familien. Natalie har en bioteknologisk gymnasiel studentereksamen, og herefter arbejdet mange år i service og resturationsbranchen. Efter barsel skal Natalie gøre sin uddannelse som lærer i fagene: Biologi, Fysik/kemi og Geografi færdig på deltid. Natalie har alle dage ønsket sig en Siberian Husky, så det fik hun i 2014. Master Yoda som i dag er 7 år, og flokkens alfa på gården. Desværre fandt Natalie hurtigt ud af, at hendes bedste ven havde sart mave, hun prøvede forskellige fodervarianter, men der kunne gå 6 måneder til måske 1 år hvor det gik godt, også kom problemerne igen. Derfor rådførte Natalie sig med en god veninde, som lærte hende om hvilke indholdstoffer man skal kigge på i foder, samt. Hvor alarmklokkerne måske skal ringe. Det gjorde Natalie meget klogere, og hun fandt et korfrit foder, hvor man kunne læse hvad der var i produktet (intet var skjult som bl.a. fjerkræprotein eller andet), der stod præcis hvad der var i foderet. Dernæst havde Natalie os en kastereret hanhund som havde tildenser til, at tage på, trods en meget aktiv livstil. Det gik også væk, med rigtigt foder og fodermængde. 

 

I 2015 begynder Natalie at køre med slædehunde. Det tager til og i 2018, har hun sine egne 4 hunde hun køre med. I dag har hende og Mikkel 9 slædehunde sammen. 7 Siberian huskies og 2 Grønlandske slædehunde. Foruden det så blev de forældre til lille Lilje i Marts 2020. 

 

Sammen er Mikkel og Natalie et godt og dynamisk team, der ved hvad de vil. Mikkel med sin landmand uddannelse og erfaring med hunde fra Grønalnd, Natalie med sin erfaring i salg/service, samfundsfaglig og naturvidenskablige viden. De deler samme drømme og nyder tilværelsen på landet og aktivt i naturen med deres dyr. Natalie og Mikkel elsker, at bringe smil og glæde frem og er ikke blege for, at lave jokes eller andet sjov. De går begge ind for et positivt sind. Parret nyder således os, at dele ud af deres erfaringer, lære fra sig eller modtage nye inputs. For vi lære hele livet igennem, det er det som gør os klogere, bedre og stærkere til nye udfordringer, vi måske støder på.